sreda, 17. november 2010

Menstrualna skodelica za vaše menstualne težave

Menstrualna skodelica predstavlja naraven in okolju prijazen nadomestek mesntrualnih vložkov in tamponov. Menstrualna skodelica je točno to, kar se sliši, namreč skodelica iz kirurškega silikona, ki zaustavi menstrualno kri. Zaradi tega je veliko bolj higienska od drugih izdelkov na trgu, še bolj pomembno pa, je veliko bolj prijazna vašemu telesu. Zaradi tega, ker krvi ne vpija, ampak le-ta le ostane v skodelici, ni nikakršnih možnosti, da bi puščala snovi, ki bi lahko povzročale vnetja, na drugi strani pa vso kri zaustavi znotraj telesa.

Primerna je za uporabo med športom, plavanjem in druge aktivnost, ko želite biti popolnoma prepričane, da vas bo zaščitila in ne bo predstavljala večjih omejitev za vaš aktiven življenjski slog.

Menstrualno skodelico lahko nosite vsaj 8 pa tja do 12 ur, tako da imate veliko manj skrbi, še pomembneje pa je, da jo lahko uporabljate leta in leta, celo tja do 10 let. To pomeni, da z enkratnim nakupom v vrednosti 30€, nadomestite vse tampone in higienske vložke za naslednjih nekaj let. Tako privarčujete in naredite nekaj dobrega za okolje, saj se na odlagališčih smeti dandanes nabirajo velikanske količine higienskih vložkov in tamponov za enkratno uporabo, ki zastrupljajo okolje in podtalnico.

Objavite komentar