petek, 18. februar 2011

Apartmaji na Korčuli

Planiranje vašega dopusta je vedno precej zakomplicirana zadeva, in prav veliko ne pomaga, da ponavadi zelo težko verjamete temu, kar turistične agencije zapišejo v svoje kataloge.

Zato imamo drugo vrsto turističnih agencij, med njimi posebej izstopa agencija Biseri Jadrana, ki se ukvarja s posredovanjem luksuznih  apartmajev in vil na Jadranu. Posebej želimo danes izpostaviti njihovo ponudbo apartmajev Korčula, apartmajev na tem čudovitem otoku. Korčulo je Tanja, predstavnica agencije večkrat obiskala in je tudi preverila vse apartmaje in vile, ki jih ponujajo na Korčuli. Tako lahko vejramete, da so vse fotografije resnične, saj smo jih posneli sami. Poleg tega smo si ogledali vse apartmaje, v rednem kontaktu smo z oskrbniki apartmajev in vil.

Tako lahko zagotovimo, da ko se odpravite na počitnice v enega izmed naših luksuznih apartmajev na Korčuli, resnično ne boste razočarani. Sicer pa, lahko si na naši spletni strani preberete tudi različna mnenja ljudi, ki so že potovali s turistično agencijo Biseri Jadrana in videli boste, da so vsi bili izredno zadovoljni. 

Mimogrede, če rezervirate do 31.3.2011, ste v nagradnem žrebanju za iPad!

Ni komentarjev: