četrtek, 06. junij 2013

Optimizacija

Spletna strani optimizacija spletnih strani seos.si je eden izmed najstarejših blogov o optimizaciji spletnih strani v Sloveniji in kot takšna predstavlja prav zanimivo spletno stran. Ne samo, da ta spletna stran poskrbi, da dobite vse informacije o tem, kaj se dogaja v SEO svetu, saj objavlj aveliko število člankov. Ti članki so različni, tako od zelo strateških, do člankov, ki prinašajo informacije o novostih in novem dogajanju, poleg optimizacije pa seveda govorijo tudi o Adwords oglaševanju, pa družabnih medijih, pa tudi o e-mail marketingu. Pravzaprav pokriva vse aspekte spletnega marketinga, res pa je da je poudarek spletne strani na tem da govori o optimizaciji in kako narediti spletno stran takšno, da bodo iskalniki veseli, ko jo bodo našli in jo bodo pogosto prikazovali kot pomembno stran.
Kot rečeno so članki tudi novičarski, kadar se zgodi kaj novega na področju SEO, se Peter Mesarec, ki je avtor člankov, vedno oglasi. Kratke novice o zanimivih izobraževanjih, ali pa PR updejtih, to se vedno najde na njegovem blogu.
Je tudi eden izmed prvih, ki je v Sloveniji začel blogat v živo iz različnih konferenc in drugih zanimivih dogajanj. Torej, če je Peter na konferenci, vi pa morate biti v pisarni, lahko spremljate blog, kjer vsakih nekaj minut objavlja o tem, kaj se dogaja na predavanjih na konferencah.
Resnično gre za najbolj obširen blog o optimizaciji, ki ga boste našli, ki je v zadnjem času precej oživel, tako da praktično objavlja dvakrat tedensko in to so resnično kvalitetni prispevki, ki jih mora brati prav vsak marketingar.
Peter poskrbi tudi za to, da ne zamudite nobenega članka, za to poskrbi njegov e-mailing, oziroma e-novice. Če se prijavite, boste približno 1-2 krat mesečno prejeli e-mail v katerem je zbor vseh člankov, ki jih je spisal na svojem blogu, kot tudi zanimivih člankov iz sveta, kjer najdemo tako angleške kot tudi članke o optimizacije iz drugih jezikov. Preberite njegove bloge!
Objavite komentar