petek, 11. april 2014

Dejavniki pri izbiri lokacije za družinske počitnice Hrvaška


Se ne morete odločiti, kam na družinske počitnice Hrvaška? Možnosti so res pestre, zato je odločitev tako težka. Vendar pa lahko uporabite kar nekaj kriterijev, s katerimi lahko omejite možnosti in izberete destinacijo, ki vam bo najbolj ustrezala. Počitniške poletne destinacije, ki se nahajajo na Hrvaškem, lahko izbirate po ključu oddaljenosti. Predvsem takrat, ko se odpravljate na družinske počitnice Hrvaška, morate upoštevati oddaljenost, saj otroci doživljajo vožnjo drugače kot odrasli. Po določenem času jih prične utrujati in če v avtomobilu ne morejo zaspati, je pot zelo naporna za vse. Če imate podobne težave, jih lahko rešite, če se za družinske počitnice Hrvaška odpravite na hrvaško Istro. Iz kateregakoli konca Slovenije boste pričeli svojo pot, boste na svoji destinaciji v nekaj uricah.

Pri tem pa seveda upoštevajte prometne konice, ki nastajajo v času visoke turistične sezone v juliju in avgustu. Nočne ure so najbolj primerne za vožnjo, saj je takrat promet najmanj zgoščen. S tem pa si boste prihranili kar nekaj ur vožnje z avtomobilom. Ko izbirate kraj za družinske počitnice Hrvaška, iščite takšne destinacije, ki eksplicitno omenjajo otroški program. V nasprotnem primeru boste dobili le kakšno igralo ali tobogan. Boljše destinacije ponujajo različne otroške programe. Zagotovo bodo starši, ki si želijo vzeti tudi nekaj uric zase, navdušeni nad možnostjo varstva otrok. Otroka lahko zaupajo varuškam hotela in odidejo v wellness ali pa se preprosto odpočijejo.

Za družinske počitnice Hrvaška je pomembno, da imajo otroci tudi animacijski program, saj jih bo to dodatno zaposlilo in osrečilo. Ko se odločate za družinske počitnice Hrvaška je smiselno pogledati tudi kakšne vrste kamp izbirate, če se boste odpravili v enega izmed njih. Nekateri imajo vzdušje, ki je bolj primerno za razposajene mlade ljudi, drugi pa so bolj primerni za družine. Vsekakor si ne želite, da bi vas ponoči prebujali ljudje, ki se zabavajo ob vašem šotoru.

http://www.maistra.si/Destinacija/

Ni komentarjev: