sreda, 20. marec 2013

Roletarstvo Bayer: PVC vrata

Vhodna vrata podjetja Roletarstvo Bayer predstavljajo optimalno toplotno zaščito doma, varnost, dolgo življenjsko dobo in pestro izbiro modelov že vrsto let. Gre za pravilno razmerje med ceno in kvaliteto, kar vas bo zagotovo prepričalo, poleg tega pa vas bodo prepričale tudi barve in širok spekter polnil. Roletarstvo Bayer vam ponuja celotno storitev. Ta storitev pa vključuje svetovanje, montažo, izmero ali pa zamenjavo starih vhodnih vrat z novimi.
In zakaj bi se odločili za nakup vrat pri Roletarstvu Bayer? Vrata omenjenega podjetja imajo kot ena redkih na našem trgu trojno tesnjenje, poleg tega pa je ALU pohodni prag s termično zaporo izredno trden. Prednost so tudi dodatno okrepljeni vogali PVC vratnih kril, ki pa zagotavljajo dolgoletno nemoteno delovanje in tudi preprečujejo poves krila. Izbrano okovje poleg izboljšanja varnosti zagotavlja tudi brezhibno tesnjenje PVC vrat, tečaji teh vrat pa so nastavljivi v treh smereh ter imajo tudi izredno nosilnost.
Kot smo že omenili, imate na voljo veliko izbiro vratnih polnil za vaša nova PVC vrata, poleg tega pa vam podjetje ponuja tudi možnost elektrifikacije okovja in pa možnost odpiranja vrat na prstni odtis, tipkovnico in podobno. Roletarstvo Bayer vam ponuja možnosti kombinacij, ki bodo zagotovo zadovoljile vaš okus in izpolnile vašo željo po individualnosti. Poleg PVC vrat pa vam je na voljo tudi široka izbira oken. V kolikor se torej zanimate za nakup PVC vrat, oken ali pa senčil, je najbolje da sami obiščete spletno stran podjetja Roletarstvo Bayer in kontaktirate podjetje, ki vam bo z veseljem pomagalo pri vaši izbiri.

Ni komentarjev: